1.99 vattacukorgép, vattacukorgép értékesítés, vattacukorgép optimalizálás, Profi vattacukor készítő gép

Vattacukorgép

értékesítés,vattacukorgép optimalizálás

Profi vattacukor készítő gépeinkkel minőségi, professzionális munkát lehet végezni, mely a jó pénzkereset egyik alapja.

Gépeink hosszútávra lettek tervezve, olcsó alkatrész utánpótlással, minimális hibalehetőséggel. A tálcától az utolsó csavarig minden egység rozsdamentes acélból készült, nincs rozsda, az újszerűség megőrizhető évtizedekig. Rendeltetésszerű használat mellett nagyon sokat lehet velük dolgozni, egy ember élete kevés, hogy egy általunk készített gépet lenyúzzon. A referencia videóinkon látható gépek 18 - 20 évesek.

Vattacukor készítú gépeink nincsenek túlbonyolítva, hogy minél kevesebb legyen a meghibásodási lehetőség. Esetlegesen felmerülő hiba esetén akár a rendezvény helyszínén is percek alatt orvosolható bármilyen probléma, nem kell elhagyni a rendezvényt, lehet tovább gyártani a vattacukrot. Nem kell műszaki végzettség a karbantartáshoz, bárki percek alatt el tudja sajátítani a szervízelés alapjait. Az éves szervízdíj csak pár ezer forint.

Vattacukor készítő gépeink Pb gázzal és akkumulátorral üzemeltethetők, egy - két perc alatt össze - és szétszerelhetőek, saját tálcáikban tárolhatók, szállíthatók, kis helyen elférnek.

A vattacukor készítés egyik alapját, a "tekerést" gépeinkkel nagyon gyorsan, szinte percek alatt el lehet sajátítani, egy - egy klasszikus nagy vattacukor elkészítéséhez akár 10 - 20 másodperc is elég.

Eladó vattacukorgépeink nettó ára 488.000.- forint. Az ár tartalmazza magát a gépet, a vattacukor készítés betanítását, a vattacukor készítéshez kapcsolódó minden információt: pl. műszaki, technikai, karbantartási, munkavédelmi ismeretek, minőségi alapanyagok beszerzése, cukor színezés - ízesítés, hatósági követelmények - előírások, stb...

Számlaképesek vagyunk, gépeinkre garanciát vállalunk.

Eladó vattacukor készítő gépeink ára elsőre lehet, hogy soknak tűnik, azonban aki megnézi honlapjainkat, referenciáinkat, az láthatja, hogy gépeinkkel minőségi, profi munkát lehet végezni.

Vállaljuk vattacukor készítő gépek optimalizálását, átalakítását is a termelékenység és a minőség javítása céljából, valamint alkatrészeket is forgalmazunk vattacukor készítő gépekhez.

Személyes kapcsolatfelvétel előtt javasoljuk vattacukorgépeinkkel kapcsolatos videóink, honlapjaink megtekintését.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

Tel.: +36 - 20/466 - 0958

Vattacukorextra refernciák, videógaléria youtoube

Vattacukorextra referenciák, videógaléria indavideo

Édesítse meg velünk szerettei és vendégei napjait!

Promóciós és ajándék vattacukrok elkészítése, kiosztása.
Profi vattacukorkészítés egy jó kedélyű csapattal.
Profi szolgáltatás profi felszereléssel.
A rendezvényszervezők megbízható partnere.
×